ریدایرکت سایت با حفظ سئو



یکی از تصورات غلط در مورد انتقال سایت و بروزرسانی آن در میان صاحبان وب سایت این است که سئو تنها یک بار نیاز است که انجام شود. اما متاسفانه اینگونه نیست. در ادامه با ما همراه باشید تا با نحوه درست تغییر دادن ساختار سایت بدون تاثیر در رشد سایت آشنا شوید.
تغییر های زیادی که در انتقال سایت شما رخ میدهد ممکن است بر کد ها و صفحات شما نیز تاثیر بگذارد. اگر آنها به درستی کار نکنند ، می تواند بر نتایج سئو وب سایت تأثیر منفی داشته و بر رشد بلندمدت سایت تأثیر بگذارد. با این وجود، اگر به درستی انجام شود، طراحی مجدد وب سایت نیز می تواند قدرت سئو شما را افزایش دهد.
در مقاله امروز، ما از طریق یک راهنمایی دقیق در مورد چگونگی انتقال سایت خود بدون تأثیرگذاری بر جستجوگرها به شما کمک خواهیم کرد.
♦ مرحله ۱ : لیستی از تمام صفحات وب سایت قدیمی
اولین قدم دانلود ساختار URL متناسب با وب سایت شما است. طراحی مجدد به معنی تغییر زیادی است که بر ساختار مجدد URL هم تاثیر می گذارد. بنابراین مهم است که آن را پشتیبان گیری کنید در غیر این صورت رتبه بندی وب سایت شما را بصورت نزولی تحت تاثیر قرار می دهد.
شما می توانید از پلاگین ها برای ساخت ساختار URL استفاده کنید. اگر از پلاگین Yoast SEO استفاده می کنید، می توانید وب سایت را خالی کنید و سپس اخرین بروزرسانی Sitemap را دانلود کنید.
♦ مرحله ۲ : طراحی مجدد باید بر روی یک URL موقت انجام شود
هرگز طراحی مجدد را روی وب سایت اصلی خود اعمال نکنید . این مسئله می تواند در مسائل مربوط به بازدید کننده ها و مشکلات مربوطه در طولانی مدت به شما صدمه بزند. بهترین روش این است که سایت خود را کپی کرده و آنرا به یک URL موقت تنظیم کنید. پس از این کار شما می توانید شروع به تغییر دادن آن کنید.پس از این کار شما میتوانید تمام تغییرات دلخواه خود را انجام دهید و سپس سایت خود را از روی دامنه موقت کپی کنید و تغییرات خود را بروزرسانی کنید.
اگر شما امکان استفاده از این روش را ندارید، همیشه می توانید از توسعه دهنده کمک بگیرید. یکی دیگر از گزینه ها برای یک شرکت میزبان کردن شما برای انجام تغییرات لازم توسط خودتان است. برای شما مهم است که از ارائه کننده میزبانی خود برای انجام تنظیمات استفاده کنید این گام برای شما برای جلوگیری از مسائل پیش بینی نشده محافظت خواهد کرد.
♦ مرحله ۳ : وب سایت جدید را آزمایش کنید
وب سایت خود را به وب سایت جدید منتقل کنید . با این حال، قبل از اینکه پروژه مجدد طراحی خود را شروع کنید، بازرسی وب سایت شما باید به پایان رسیده باشد. در این بررسی، شما باید از چند جنبه وب سایت خود ، از جمله لینک های خراب، ویژگی ها، CSS و غیره نگاه کنید.
شما همچنین می توانید از ابزار xenulink که یک ابزار رایگان استفاده کنید که تمام لینک های شکسته در وب سایت شما را پیدا کند و شما بتوانید انهارا پیگیری کرده و تعمیر کنید.
♦ مرحله ۴ : تغییر مسیر ۳۰۱ را انجام دهید
گام بعدی این است که تغییر پبوند های ۳۰۱ بین URL های قدیمی و جدید انجام شود. به عنوان مثال، اگر شما یک صفحه “درباره ما” در وب سایت قدیمی داشته باشید، نشانی اینترنتی آن “www.yourwebsite.com/aboutus.html” است.
اگر در طراحی مجدد، طراح شما URL خود را به «www.yourwebsite.com/about-us.html » تغییر داد, بهتر است که پیوندهای ۳۰۱ مناسب را اجرا کنید تا اطمینان حاصل شود که هر دو URL کار می کنند و از مزایای سئو شما نشانی اینترنتی قبلی به دست نمی آید. در هر حال توصیه می کنیم، می توانید در آموزش گوگل وبمستر تولز نکات بیشتری را در این خصوص فرا بگیرید.
اگر شما ۳۰۱ را به درستی انجام ندهید، موتور جستجو اخطار ۴۰۴ را به شما نشان خواهد داد. با انجام ریدایرکت ۳۰۱ ، URL قدیمی به سمت جدید هدایت خواهد شد. این روشی برای گفتن این موضوع به موتور جستجو است که URL تغییر کرده است و به ادرس جدید تغییر یافته و باعث میشود که گوگل تلاش های پیشین خود برای جستجو در سئو برای شما را کاهش نخواهد داد.
شما می توانید با استفاده از ابزار htaccess file براحتی ریدایرکت را اضافه کنید . کد آن بصورت زیر است:
Redirect 301 /oldwebsite http://yoursite.com/new-url
اگر تسلط کافی به htaccess ندارید و نمی دانید که چگونه می توانید آن را به صورت دستی در WordPress انجام دهید ، می توانید پلاگین های هدایت شده را نیز آزمایش کنید که به شما اجازه می دهد با پر کردن یک فرم آن را انجام دهید.
نکته: این مرحله بسیار مهم است و شما باید آن را با توجه به میزان توانایی خود انجام دهید.
♦ مرحله ۵ : اتمام مراحل انتقال سایت
هنگامی که طراحی و تغییر مسیر برای شما به پایان رسید ، زمان آن فرارسیده که انتقال سایت خود را انجام دهید. اگر وبسایت شما بزرگتر از قبل باشد شما میتوانید تغییرات بیشتری را اعمال کنید.
امیدواریم که از مطالعه این مطلب در وبلاگ اورینت لذت برده باشید . نظرات خود را با ما در میان بگذارید.